Matrijzen

De Cock Matrijzen, uw bevoorrechte partner
in matrijzenbouw en fijnmechaniek

Onze specialisatie: matrijzen op maat

Het ontwerpen en bouwen van metaalbewerkingsmatrijzen vormen de core business van De Cock Matrijzen. We leggen ons toe op de volgende soorten:

  • kapmatrijzen,
  • plooimatrijzen,
  • volgmatrijzen,
  • dieptrekmatrijzen.

Precisie- en transformatiewerken

De combinatie van nauwkeurigheid en een ultramodern machinepark stelt ons bovendien in staat om een uitgebreid gamma van andere producten te vervaardigen. Uiteraard staat ook hier precisie voorop.
De Cock Matrijzen kan dus de meest diverse metaalverwerkingsopdrachten aan, met inbegrip van plooi-, kap-, boor- en persoperaties.
Zo fabriceren we scharnieren voor kasten of onderdelen van raderwerken, steeds met het grootste respect voor de aanwijzingen van de klant.

Onze aanpak

Bij De Cock Matrijzen weten we heel goed dat een defect of gebrekkig onderdeel rampzalige gevolgen kan hebben voor uw productieproces, zoals traag werkende machines of zelfs een productieonderbreking.
Daarom stellen wij alles in het werk om de matrijs te ontwerpen en te vervaardigen die u nodig heeft, en dit binnen de kortste termijnen.
We gaan samen met u rond de tafel zitten om een matrijs te bouwen die
perfect aan uw behoeften voldoet.
Indien nodig onderwerpen we het onderdeel en zijn context bij ons intern aan een grondige studie.
U kunt de nodige informatie en de afmetingen van het te fabriceren stuk heel eenvoudig per telefoon of via e-mail doorgeven. Wij maken daar dan op onze beurt een voorlopig ontwerp van.
Nadat u dit ontwerp heeft goedgekeurd, kan het fabricatieproces van de matrijs beginnen. Dit proces verloopt in verschillende fasen waarbij we systematische controles inlassen.